Binnenkort: mini-retraite

aandacht voor jou

Even tijd voor jezelf nodig? Aandacht aan jezelf geven, zodat je weer energie krijgt. Zodat jij weer voelt wie je bent en wat je nodig hebt. Zodat je weer vanuit je kracht kunt leven.

We, Chantal en Christine, geven je een heerlijke dag om tot rust te komen en te voelen. Creëer meer ruimte om te worden wie je werkelijk bent. Gun jezelf deze dag. 

 

Wanneer: woensdag 15 september 10:00-15:30

Waar: Plakkenweg 1, HeerdeAandacht voor jou

me-time mini retreat

Even tijd voor jezelf nodig? Aandacht aan jezelf geven, zodat je weer energie krijgt. Zodat jij weer voelt wie je bent en wat je nodig hebt. Zodat je weer vanuit je kracht kunt leven. We geven je een heerlijke dag om tot rust te komen en te voelen. Creëer meer ruimte om te worden wie je werkelijk bent. Gun jezelf deze dag.

 

Je bent hier op de juiste plek. Veel vrouwen zorgen voor en geven aandacht aan iedereen om zich heen. Maar vergeten daarbij zichzelf. Daarin ben jij echt niet de enige. Neem de tijd voor reflectie, rust en voel weer wat je nodig hebt. Door jezelf lekker te laten verwennen, te genieten en met andere vrouwen te verbinden, laad jij jezelf weer helemaal op. 

 

Wij helpen je om weer ruimte en rust te krijgen om zo te voelen wat goed voor jou is. Even aandacht voor jou. Even stilstaan en voelen, dat brengt je zoveel.

 

 


Je hebt een goede balans nodig tussen wat je kunt geven aan je omgeving en het zorgen voor jezelf. Doordat er van alle kanten aan ons getrokken wordt, is de balans hierin vaak scheef.  Je kunt jezelf daarin kwijt raken en niet meer voelen wat je nodig hebt. Daarom is het belangrijk om zo nu en dan even tijd voor jezelf te nemen. Daar word je gelukkiger van.

 

Goed nieuws, bij ons kun je even tijd voor jezelf nemen. 

In een prachtig plekje in Heerde, volop in de natuur, ben je omgeven door rust. Daar ben je welkom voor een dag helemaal voor jou. Samen met andere vrouwen gaan we voelen, lachen en ervaren. Genieten van wat we tegenkomen. We zorgen voor heerlijk en voedzaam eten. Een lekkere lunch, iets te snoepen en om van te genieten. Aandacht voor wat jij voelt. Een dag waarin je lichaam en je geest gevoed worden, zodat je vol ontspanning naar huis toe gaat. Waarna je weer voelt wat goed voor jou is en hoe je in de ontspanning kunt blijven.

 

op woensdag 15 september. aandacht voor jou

 

Wat kun je verwachten?

  • Een ontspannende dag met ongeveer 5 andere vrouwen
  • Een wandeling waarbij je zintuigen worden geprikkeld
  • Waarna we neerstrijken op een prachtige plek in Heerde, volop in de natuur en omgeven door rust
  • Een warme ontvangst met lekkere thee en diverse hapjes. En een gezonde voedzame lunch. 
  • We zullen daarbij ook onze natuurgeneeskundige kennis en ervaring met je delen. 
  • Met behulp van het energiewiel krijg je meer inzicht hoe je in balans kunt blijven
  • We gaan die dag vooral veel ervaren en doen. Een korte meditatie, oefeningen om te voelen, ademen. Oefeningen waardoor je anders leert voelen en kijken. 
  • De dag zal vooral in het teken staan van samen ontspannen, lachen, proberen en voelen wat iets met je doet.
  • Even lekker een dag voor jezelf.
  • En je zult vol nieuwe energie en inzichten naar huis gaan

 

Interesse? Neem contact met ons op.Gun jezelf het beste

 

Lijkt dat je wat? De hele dag aandacht voor jou. Gun jezelf zo'n dag. Een dag om thuis te komen en te voelen wat je nodig hebt.

 

Wat kun je verwachten: We starten met een wandeling in de bossen. De rest van de dag zullen we in het pittoreske B&B neerstrijken. We wisselen ervaringen uit onder het genot van lekker eten, drinken en plezier. Tijdens de dag zullen we aandacht besteden aan je adem, oefeningen doen om te voelen en tips en tricks geven hoe je meer in balans kunt blijven. Maar bovenal is het een dag om gewoon lekker te genieten en thuis te komen bij jezelf. 

 

We trappen af met korting. Daarom is deze dag nu geen 75 eur, maar slechts 49 euro. Gun die investering in jezelf. 

 

Wanneer?

woensdag 15 september 10:00-15:30

 

Waar?

Plakkenweg 1, HeerdeSchrijf je in of vraag ons meer informatie.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wie zijn wij

Deze dag wordt begeleid door twee natuurgeneeskundige therapeuten. Hoe mooi is het om kennis en ervaringen tussen vrouwen te delen. Dat doen we toch al eeuwen! Laten we van elkaar leren!  

Ik ben Chantal van t Hullenaar, geboren in 1976. Ik woon in Apeldoorn samen met mijn partner Frank en twee prachtige pubers. Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. Met een rijk sociaal leven, twee (toen nog kleine) kinderen en een drukke verantwoordelijke baan, heb ik toen zeker ervaren hoe het is om veel ballen in de lucht te houden. Het was een hectische tijd, maar ook een tijd waarvan ik genoten heb. 

 

Toen mijn kinderen ouder werden, kreeg ik meer tijd voor mezelf en begon ik te voelen wat echt bij me paste. Ik ben me gaan verdiepen in natuurlijke gezondheid. Ik ben de studiebanken ingedoken en heb 5 jaar lang Homeopathie gestudeerd en daarna ben ik mijn praktijk gestart. Met de combinatie van mijn kennis over kruiden, voeding en homeopathie ondersteun ik veel vrouwen die vermoeid en uit balans zijn. Tijdens mijn behandeling gaan ze zich niet alleen beter voelen, maar begrijpen ze ook beter hoe ze in balans kunnen blijven. 

 

Ik hou van de natuur en vind het heerlijk om in mijn groenten- en kruidentuin bezig te zijn. Ik kan ook erg genieten van koken en het uitproberen van nieuwe recepten. Ik hou van basic koken; ouderwets met groenten en kruiden van het seizoen, liefst direct uit de natuur of uit mijn tuin. Ik kom tot rust in mijn tuin, maar ook tijdens lange wandelingen of als ik helemaal op ga in een boek. Ik hou van lezen, van mensen en van verhalen. 

 

Leuk om jou te ontmoeten.

Ik ben Christine de Vogel, geboren in 1966. 

Zelf weet ik maar al te goed wat het betekent om mezelf op nummer 1 te leren zetten. Door de uitdagingen in mijn persoonlijke leven heb ik al jong een pad gezocht waarin ik vertrouwen, bewust zijn, rust en groei zocht. Na een carrière in het bedrijfsleven in de Randstad. Verhuisden we met ons jonge gezin naar de Veluwe. Een 6 jarige opleiding in de Klassieke Homeopathie vervolgde ik met de opening van mijn eigen praktijk. De verbinding tussen lichaam en geest en het zelfherstellend vermogen van ons prachtige lichaam gaf mij de tools in handen om een betekenisvol leven te gaan leven. Het waren de eerste daadwerkelijke stappen op mijn pad van transformatie.  In 2010 werden we geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte bij onze jongste zoon. Wat mij nog dieper aanzette tot het leven vanuit mijn harte energie en hogere weten. Van angst naar vertrouwen van hoofd naar hart.

 

Ons lieve houten huisje op ons erf bij onze Veluwse boerderij is ontstaan als een plek om rust en ruimte in mezelf te ervaren. Dat wat ik mezelf gunde wilde ik delen met anderen. Bijzonder is dat de afgelopen jaren steeds meer mooie vrouwen ons houten huisje al weten te vinden. Even weg van de waan van alle dag, opladen, ordenen, terugkijken en uiteindelijk vol nieuwe inzichten weer huiswaarts te gaan."Thuis komen" bij jezelf door de rust en de stilte en de inspirerende, wezenlijke gesprekken. Het delen, het gehoord en gezien VOELEN begint bij door jezelf toestemming te geven om er alleen op uit te trekken, de rust en de stilte toe te laten; daar waar het voelen en innerlijk weten begint.

 

Ik kijk er, samen met Chantal, naar uit jou bij ons in Heerde te ontmoeten.
Laat een berichtje achter en ik neem contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Adres

Hullenaar Homeopathie

Zonnewende 116

Apeldoorn Noord-Oost / Osseveld

Apeldoorn, 7325 EX

Nederland

contact

+31 6 21442585

+31 55 5343917

HullenaarHomeopathie@gmail.com

KvK-nummer: 69244731

CAT-nummer: CM4415-01-01-2021

RBCZ licentie: 180825R