Homeopathie Apeldoorn

Wat kun je verwachten? Enkele reviews

Mirjam:

Een jaar geleden kreeg ik van iemand de tip om met Chantal contact op te nemen. Aanleiding was de zoveelste keer dat ik  met niet goed voelde maar geen idee had wat te doen.

Het voelde vooral heel fijn dat het eerste consult ruim de tijd werd genomen. Eindelijk iemand die naar me luisterde en al mijn klachten serieus nam. Vanuit daar zijn we in kleine stapjes aan de slag gegaan. En met resultaat! Het gaat stukken beter! Ik heb veel geleerd over hoe mijn lijf (en hoofd) functioneert en hoe ik er beter voor kan zorgen. Adviezen die goud waard zijn!

Else:

Waar reguliere behandeling zich focust op ofwel lichamelijke of geestelijke klachten weet Chantal naar aanleiding van je verhaal een connectie te leggen tussen je klachten waarbij je lichaam, geest en levenssituatie allemaal een rol speelt. Het was voor mij een opluchting om tegen over iemand te zitten die een geweldig luisterend oor is, niks veroordeelt in mij inzichten gaf in mijn klachten die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Na een lange sleur met veel medicijnen in het reguliere circuit heeft Chantal heeft mij op weg geholpen door met homeopathie een duwtje in de rug te geven. Nu sta ik weer op eigen benen ik kan ik het vervolgens zelf weer oppakken.

 

Gerrie:

In 2017 ben ik bevallen van een gezond dochtertje met behulp van een oxytocine infuus omdat de bevalling vlot moest verlopen in verband met meconium houdend vruchtwater. Mijn dochtertje deed het heel goed alleen mijn herstel wilde maar niet vlotten. Lichamelijk was ik snel weer de oude maar ik voelde me een wrak: ik was extreem vermoeid en emotioneel. Het voelde alsof ik niet in mijn eigen wereld leefde maar alsof alles een droom was waar ik geen controle over had maar ook alsof ik geen energie had om die controle terug te nemen. Doodsbang was ik dat ik een postnatale depressie had ontwikkeld maar ik had niet de kracht om hulp te vragen. Tot ik hoorde van de impact van oxytocine. Ik las de verhalen en dit was zo herkenbaar dat ik meteen contact op heb genomen met Chantal.

Hier heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Ik voelde me meteen op mijn gemak en door haar duidelijke en doelgerichte manier van vragen stellen en klachten uitvragen werd duidelijk dat ik inderdaad veel last had van hormonale klachten onder andere veroorzaakt door oxytocine. Ik kreeg van Chantal korrels en drankjes en veel, heel veel tips die ik kon gebruiken. Ik voelde mezelf met de week opknappen en mijzelf herpakken. Het was alsof ik uit een donkere tunnel kwam en weer lucht kreeg. Ik kon weer genieten, het leven kreeg zijn glans weer terug. Ik voelde weer de energie om te genieten van mijn man en de kids. Ik kreeg weer de energie om leuke dingen te doen in plaats van alleen maar bijslapen zonder dat er een einde kwam aan de vermoeidheid. 

Daarom wil ik iedereen aanraden om bij klachten contact op te nemen met Chantal: zij staat klaar met een liefdevol luisterend oor, met medeleven, met tips, adviezen en heel veel kennis!”

 

Vanessa:

Een aanrader om homeopathie eens te proberen in plaats van de "normale" artsen . Mijn niet te vinden allergie is hierdoor bijna verdwenen.

 

Erma: 

Nadat ik in een gesprek ter loops aangaf dat ik afgelopen jaar zo'n last had van de eikenprocessierups, gaf Chantal aan dat er mogelijkheden zijn om te kijken of er oplossingen zijn. Een positief en fijn gesprekje waarbij mij opvalt dat ze nog weet wat je eerder genoemd hebt. In mijn geval had ik in het verleden al eens iets homeopathisch gebruikt tegen muggen. En in het geval van de eikenprocessierups..... Bij mij werkt het middel en is de allergische reactie een stuk minder dit jaar. Top