Zwangerschap

Zwangerschap · 06. mei 2019
Schildklierproblemen geven je het gevoel of je in een emotionele achtbaan zit. Vaak lijken schildklierklachten op zwangerschapsklachten en worden ze niet ontdekt in de zwangerschapsperiode. Dit moet je weten over schildklier en zwangerschap.

Zwangerschap · 20. april 2019
De kraamperiode is een mooie maar intensieve periode. Voor veel vrouwen is er dan ook onzekerheid en twijfel; van buitenaf lijkt het bij anderen vaak zoveel makkelijker te gaan dan bij jou. Het is een emotionele achtbaan door alle hormonen, het verwerken en het herstel van je bevalling. Het slaapgebrek maakt het extra intensief. Hoe zorg je dat je zo goed mogelijk herstelt na je zwangerschap?

Zwangerschap · 15. april 2019
Is er bij jou synthetische oxytocine gebruikt bij de bevalling? Dit kan zeer diverse klachten geven zoals ernstige slaapproblemen of voedingsproblemen bij jouw baby of een depressief gevoel bij jezelf. Lees deze blog en kijk of je dit herkent. Ben jij of je baby belast met synthetische oxytocine? Laat je ontstoren.

Zwangerschap · 01. april 2019
Obstipatie of verstopping is een veelvoorkomende zwangerschapskwaal. Lees hier welke natuurlijke middelen je hiervoor kunt gebruiken.

Zwangerschap · 31. maart 2019
PCOS komt bij 5-10% van de vrouwen in vruchtbare leeftijd voor. Veel vrouwen weten niet dat ze het hebben, maar komen er pas achter las ze moeilijk zwanger kunnen worden.