Waarbij kan homeopathie helpen

Pollenkuur
Waarbij kan homeopathie helpen · 22. februari 2021
Hooikoorts? Probeer een homeopathische pollenkuur tegen hooikoortsklachten
Wat kun je doen tegen jicht?
Waarbij kan homeopathie helpen · 04. januari 2021
Jicht en voeding. Wat kun je doen tegen jicht? Welke voeding moet je wel en niet nemen. En helpt het als je geen alcohol , suiker of vlees neemt? Lees hierover in deze blog.

Eikenprocessierups
Waarbij kan homeopathie helpen · 20. april 2020
Wat kun je doen aan uitslag en jeuk na contact met de Eikenprocessie rups?
Waarom stink ik uit mijn mond?
Waarbij kan homeopathie helpen · 09. maart 2020
Heb je vaak een slechte adem en stink je uit je mond. Lees hier wat je daaraan kunt doen.

ADHD? Verhoog je Endorfines! (3)
Waarbij kan homeopathie helpen · 14. november 2019
De vorige keer heb ik veel geschreven over ADHD en voeding. Vooral ADHD-ers en kinderen met gedragsproblemen hebben tekorten aan GABA en Dopamine. Ik ga je uitleggen wat hier achter zit.
ADHD en Voeding (2)
Waarbij kan homeopathie helpen · 27. oktober 2019
Homeopathische middelen en orthomoleculaire supplementen kunnen helpen bij kinderen met ADHD. Maar door daarnaast ook de voeding aan te pakken bereik je nog meer. Voeding is vaak een trigger die het gedrag versterkt. Wat kun je doen?

Help mijn kind moet aan de Ritalin (1)
Waarbij kan homeopathie helpen · 21. oktober 2019
Al in 2014 kwam de gezondheidsraad met het advies om, voordat er ADHD-medicatie wordt voorgeschreven, te kijken naar andere omstandigheden. Toch slikt nog steeds 4% van de kinderen deze medicijnen. Er is nog maar weinig bekend over de lange termijn effecten van de medicatie en de medicatie heeft veel bijwerkingen.
Hoe werkt Homeopathie?
Waarbij kan homeopathie helpen · 11. september 2019
Homeopathie is een andere wereld dan de reguliere gezondheidszorg. Beide kunnen wel heel goed met en naast elkaar bestaan. Maar binnen homeopathie is het anders denken. Ik kijk niet naar één klacht, maar naar jou als persoon met al je klachten. Dus zelfs al kom je voor een ingegroeide teennagel, dan wil ik ook je andere klachten weten. Het is dan namelijk niet alleen je grote teen die ziek is, maar jij als totaal. Jouw hele totaal is onlosmakelijk verbonden met elkaar.