Neem contact op

Wil je een afspraak of gewoon wat informatie? Bel of mail me. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Adres

Hullenaar Homeopathie

Zonnewende 116

Apeldoorn Noord-Oost / Osseveld

Apeldoorn, 7325 EX

Nederland

contact

+31 6 21442585

+31 55 5343917

HullenaarHomeopathie@gmail.com

KvK-nummer: 69244731

NVKH-nummer: 02-1919

RBCZ licentie: 180825R

 

Je kunt Hullenaar Homeopathie ook vinden op www.homeopaat-info.nl 

De praktijk is goed bereikbaar vanuit  Deventer, Twello of Teuge, maar ook vanuit Zutphen en Busloo. Het treinstation Apeldoorn Osseveld is op loopafstand. Ook is er voldoende gratis parkeerruimte in de buurt. Tarieven

De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars deels of gedeeltelijk vergoed. Om te weten of je voor vergoeding in aanmerking komt, kun je de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering er op naslaan. Je hoeft hiervoor geen verwijzing van je huisarts te hebben. 

  • Eerste Consult (60-90 minuten): €95,-
  • Vervolgconsult (30-60 minuten): €75,-
  • Kort consult: €45,- tm € 60,- (afhankelijk van de zorgvraag)
  • Gezondheidscheck:45,-
  • Telefonisch consult: €25,-
  • Opsturen middel (indien los van consult): €15,-
  • Toeslag huisbezoek: €25,- + €0,30 per km

Afspraken die niet of korter dan 24 uur voor aanvang worden afgemeld, worden in rekening gebracht. 

Ontstoren

Bij bepaalde trajecten is intensief en frequenter contact nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontstoren van vaccinaties of het ontstoren van oxytocine. Ook bij andere behandelingen kan dit spelen. Om deze trajecten toegankelijk te houden en de kosten voor je niet te veel op te laten lopen, heb ik hiervoor speciale pakkettarieven vastgesteld. Vraag gerust naar de mogelijkheden hiervoor.


Aangesloten bij

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH).  De bij de NVKH geregistreerde homeopaten hebben een beroepsopleiding klassieke homeopathie gevolgd van 5-6 jaar. Ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die de NVKH stelt aan opleiding, nascholing, praktijkvoering en waarneming. 

 

Ook is het zo dat patiënten van de bij NVKH aangesloten homeopaten, mocht dat nodig zijn, kunnen rekenen op een onafhankelijke klachten- en tuchtrechtsprocedure. Ben je ontevreden of het je een klacht, laat het me dan weten. Ik zal mijn best doen om tot een oplossing te komen. Maar mochten we er niet uitkomen, dan kun je jouw klacht indienen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris van Zorggeschil.