Homeopathische EHBO middelen

NIEUW!!! Er zijn twee nieuwe data gepland voor EHBO cursussen:

donderdag 27 mei en vrijdag 28 mei

In het dagelijks leven gebeuren er vaak kleine ongemakken die je makkelijk zelf kunt oplossen met homeopathie. Als je tenminste weet wat je moet doen.

 

Wil je zelf aan de slag met homeopathische EHBO middelen? Dan is dit je kans.

 

Ik organiseer een ochtend waarin ik je aantal veelvoorkomende homeopathische middelen laat zien. Je leert hoe en wanneer je die kunt gebruiken. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om een homeopathische EHBO doos aan te schaffen.

Het EHBO doosje is een klein blikje dat je gemakkelijk bij je kunt houden. In het doosje zitten 7 veelvoorkomende middelen en twee crèmes. Het doosje kost 25 euro. 

In de cursus worden een beperkt aantal middelen besproken die in de dagelijkse praktijk in een gezin veel gebruikt worden. Je kunt dan denken aan middelen voor blauwe plekken, schaaf en snijwonden, insectenbeten, brandwonden, zonnebrand, blaasontsteking, verstuikingen, tandartsbehandelingen, diarree of een koortslip. Met deze 7 middelen kun je snel praktisch aan de slag.

Deze cursus is een eerste stap om homeopathische middelen in de praktijk te gebruiken. Door met de middelen te werken, leer je hoe homeopathie werkt en kun je je daarna verdiepen in nog meer middelen. Ik geef hier ook vervolgcursussen in. 

 

 

 

 

 

Neem contact met mij op voor de data van de workshops van de basiscursus DIRECT HANDELEN MET HOMEOPATHIE

Tijdstip: van 9:00 - 12:00

Kosten lezing: 25,-. incl. thee en iets lekkers.

Locatie: Zonnewende 116, Osseveld-oost in Apeldoorn

 

Interesse? Stuur me een mailtje. 

 

Na deze cursus kun je deze homeopathische middelen zelf gaan gebruiken bij huis-tuin-en-keuken ongelukken. Denk aan blauwe plekken, verzwikkingen, verbrandingen of insectenbeten. Toch blijft het fijn om te kunnen overleggen. Daarvoor is een app-groep opgericht. Hierin kun je samen met medecursisten kennis delen en informatie uitwisselen.