Meer weten over homeopathische EHBO middelen?

In het dagelijks leven gebeuren er vaak kleine ongemakken die je makkelijk zelf kunt oplossen met homeopathie. Als je tenminste weet wat je moet doen.

 

Wil je zelf aan de slag met homeopathische EHBO middelen? Dan is dit je kans.

 

Ik organiseer een ochtend waarin ik je aantal veelvoorkomende homeopathische middelen laat zien. Je leert hoe en wanneer je die kunt gebruiken. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om een homeopathische EHBO doos aan te schaffen.

Het EHBO doosje is een klein blikje dat je gemakkelijk in je handtas bij je kunt dragen. In het doosje zitten 7 veelvoorkomende middelen en twee crèmes. Het doosje kost 25 euro. 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met mij op voor de data van de workshops

Tijdstip: van 9:00 - 11:30

Kosten lezing: 25,-. incl. thee en iets lekkers.

Locatie: Zonnewende 116, Osseveld-oost in Apeldoorn

 

Wil je je inschrijven? Stuur me een mailtje en ik reserveer een plek voor je. 

In verband met de Corona maatregelen zullen er maximaal 3 deelnemers zijn. Dus wees er snel bij.

Na deze cursus kun je deze homeopathische middelen zelf gaan gebruiken bij huis-tuin-en-keuken ongelukken. Denk aan blauwe plekken, verzwikkingen, verbrandingen of insectenbeten. Toch blijft het fijn om te kunnen overleggen. Daarvoor is een app-groep opgericht. Hierin kun je samen met medecursisten kennis delen en informatie uitwisselen. 

Ook komen er een aantal Zoom sessies met een bepaald thema. Wil je daarover meer weten, neem dan even contact met me op.