Luister goed naar wat je lichaam je te vertellen heeft,

 dan voorkom je dat je lichaam moet gaan schreeuwen.

 

 

 

 

In mijn praktijk wil ik een zorgzame en prettige omgeving creëren, waar jij jouw verhaal kunt vertellen.

Wat mij kenmerkt is mijn warmte en betrokkenheid. Ik werk niet met protocollen, want ieder mens is anders. Ik vind het juist belangrijk om jou te horen, daarom neem ik ook de tijd voor jouw verhaal. Juist door heel goed te luisteren kan ik direct een effectieve behandeling starten. En je zult merken dat door de vragen die ik stel en verbanden die ik maak, dat je inzicht in jezelf en je lichaam vergroot wordt. Je leert zo de signalen van je lichaam steeds beter lezen. 

 

Ik ben consciëntieus en vind het belangrijk om het totaalplaatje te doorzien, om te kijken naar de oorzaak achter de klacht.  Tijdens het consult zal je merken dat ik veel doorvraag. Dit doe ik om de behandeling zo goed mogelijk op jou te kunnen afstemmen. Ik neem dus  geen genoegen met standaard oplossingen. Ik doe mijn uiterste best om je de zorg te geven die je nodig hebt om gezond, ontspannen en gelukkig te worden en te blijven.  

 

Ik behandel veel verschillende klachten. Maar ik heb speciale interesse in de periode rondom zwangerschap. Met homeopathie kan deze periode zoveel fijner worden voor moeder en kind.

Voor mijzelf, jaren geleden, verliep deze periode lastig. Ik kon moeilijk zwanger worden. De zwangerschap, de bevalling en de periode daarna waren erg pittig. Pas later ontdekte ik wat homeopathie kon betekenen. Door deze natuurlijke ondersteuning wordt de periode rondom zwangerschap zoveel makkelijker. Ook helpt het om je kind een goede start te geven. Dit wil ik graag doorgeven.

 

Inmiddels zijn mijn eigen kinderen bijna pubers. Mijn dochter is 10 en mijn zoon 12. Tijdens het opgroeien van mijn kinderen heb ik veel gebruik gemaakt van natuurgeneeskunde. Toen de jongste naar school ging, kreeg ik meer tijd voor mezelf. Deze tijd wilde ik graag gebruiken om me verder te gaan verdiepen in deze prachtige geneeswijze. Daarom startte ik met een 5-jarige HBO-opleiding Natuurgeneeskunde in Arnhem. Daar heb ik me gespecialiseerd in klassieke homeopathie. 

Naast mijn opleiding homeopathie heb ik me geschoold in kruidengeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde. In mijn praktijk gebruik ik regelmatig supplementen en kruiden ter ondersteuning van het homeopathische middel.

  

Professionaliteit staat voorop in mijn praktijk. Natuurlijk ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging (www.NVKH.nl). Ik wil op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarmee kan ik jou de best mogelijke zorg bieden. Daarom volg ik regelmatig bijscholingen. Deze bijscholingen zijn zowel op medisch gebied als binnen de natuurgeneeskunde. Ook ben ik aangesloten bij verschillende studie- en intervisiegroepen. Het geeft me inspiratie om mezelf verder te ontwikkelen en de resultaten in praktijk terug te zien.