"Maak jezelf en je omgeving beter!"


Hallo. Wat leuk dat je interesse hebt in Hullenaar Homeopathie. In mijn praktijk wil ik een zorgzame en prettige omgeving creëren, waar je je verhaal kunt doen. Dan is het fijn als er een klik is met je homeopaat. Ik zal je wat meer over mezelf vertellen. 

 

Ik ben Chantal van 't Hullenaar, geboren in 1976. Van kinds af aan was ik al geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Omdat ik cijfers ook leuk vind, ben ik echter economie gaan studeren en heb jarenlang gewerkt als Business Controller. Daarnaast deed ik vrijwilligerswerk bij een kruidenhuis.

 

Ik heb twee kinderen; een meisje van 9 en een jongen van 11. Binnen het gezin zocht ik al vaak de oplossing in natuurlijke medicijnen. Toen mijn kinderen naar school gingen, kreeg ik meer tijd voor mezelf. Deze tijd wilde ik graag gebruiken om me meer te gaan verdiepen in natuurgeneeskunde. Daarom startte ik met een 5-jarige hbo opleiding Natuurgeneeskunde in Arnhem. Daar heb ik me gespecialiseerd in klassieke homeopathie. 

Naast mijn opleiding homeopathie heb ik me jarenlang verdiept in kruidengeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde. Ook heb ik diverse cursussen in die richting gedaan. In mijn praktijk gebruik ik regelmatig supplementen en kruiden ter ondersteuning van het homeopathische middel.

 

Ik behandel veel verschillende klachten. Maar ik heb speciale interesse in de periode rondom zwangerschap. Via homeopathie kan de periode rondom zwangerschap zoveel fijner worden voor moeder en kind.

Voor mijzelf, jaren geleden, verliep deze periode lastig. Ik kon moeilijk zwanger worden. De zwangerschap, de bevalling en de periode daarna waren erg pittig. Ik wist toen niets van homeopathie. En dat je via homeopathie dit op een natuurlijke manier kunt ondersteunen, waardoor het zoveel gemakkelijker wordt en waardoor je veel meer kunt genieten van deze periode. Inmiddels heb ik daar veel ervaring over opgedaan. Dit wil ik graag doorgeven.

 

Wat kun je van mij verwachten tijdens een behandeling? Wat mij kenmerkt is mijn warmte en betrokkenheid. Ik ben geïnteresseerd in jouw verhaal. Ik vind het belangrijk de tijd hiervoor te nemen. Juist door heel goed te luisteren kan ik direct een effectieve behandeling starten. 

Ik ben consciëntieus en vind het belangrijk om het totaalplaatje goed te doorzien. Tijdens het consult zal je merken dat ik veel doorvraag. Dit doe ik om zo goed mogelijk de behandeling op jou te kunnen afstemmen. Ik neem geen genoegen met standaard oplossingen. Ik doe mijn uiterste best om je de zorg te geven die je nodig hebt om gezond, ontspannen en gelukkig te worden en te blijven.  

 

Professionaliteit staat voorop in mijn praktijk. Natuurlijk ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging (www.NVKH.nl). Ik wil op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarmee kan ik jou de best mogelijke zorg bieden. Daarom volg ik regelmatig bijscholingen. Deze bijscholingen zijn zowel op medisch gebied als binnen de natuurgeneeskunde. Ook ben ik aangesloten bij verschillende studie- en intervisiegroepen. Hierdoor kan ik mezelf blijven ontwikkelen. Ik krijg er energie van om mezelf te blijven ontwikkelen en de resultaten in de praktijk terug te zien.

 

In de cursussen en werkgroepen kom ik regelmatig interessante onderwerpen tegen. Via blogs stuur ik deze kennis verder de wereld in.