Uitgebreid bloedonderzoek


Inzicht in je gezondheid

Voel je je vermoeid en zit je niet lekker in je vel? Weet je niet precies wat er met je aan de hand is? Ik begrijp hoe frustrerend dit kan zijn. Gelukkig is er een oplossing die je kan helpen je vitaliteit terug te krijgen: een uitgebreide bloedanalyse.

Laat je bloed testen op alles wat je nodig hebt

Bij een uitgebreide bloedanalyse krijg je een volledig beeld van je gezondheid. Met behulp van een eenvoudige vingerprik wordt er getest op een breed scala aan belangrijke markers, waaronder vitamines en mineralen zoals vitamine D, B12, foliumzuur en ijzer. Er wordt gekeken naar de functie van je nieren, lever en schildklier, we controleren je bloedsuikerspiegel en evalueren de status van je rode en witte bloedcellen. Dit alles zonder dat je een doorverwijzing van je huisarts nodig hebt.

Krijg inzicht in je gezondheidsbehoeften

De uitgebreide bloedanalyse is ontworpen om je te helpen begrijpen waar je extra ondersteuning nodig hebt. Deze test biedt waardevolle informatie die kan helpen bij het identificeren van eventuele tekorten of disbalansen in je lichaam. Door deze inzichten te verkrijgen, kan ik gerichte aanbevelingen doen om je gezondheid te verbeteren. 

Persoonlijke begeleiding en natuurlijke ondersteuning

Ik sta achter een holistische benadering van gezondheid. Naast het bespreken van de resultaten van je bloedtest, geef ik tijdens het consult tevens advies over levensstijl, voeding, kruiden, homeopathie of supplementen die je kunnen ondersteunen. Ik sta voor je klaar om je te begeleiden op je reis naar een betere gezondheid en welzijn.

 

Vrouwen die niet lekker in hun vel zitten en vermoeid zijn, kunnen aanzienlijk profiteren van deze uitgebreide bloedanalyse. Maar ook als je inzicht wil hebben hoe je gezondheid ervoor staat, is dit een goede stap. Neem de controle over je gezondheid en welzijn terug door inzicht te krijgen in je lichaam en gerichte stappen te ondernemen om je energie en vitaliteit te herstellen.   

Afname bloedtest

Via een eenvoudige vingerprik kun je gemakkelijk en snel je gezondheid in kaart brengen. Het uitgebreide bloedonderzoek biedt inzicht in verschillende cruciale aspecten van je gezondheid, waaronder vitamines, mineralen, hart- en bloedvaten, bloedsuiker en schildklierfunctie. Met deze waardevolle informatie kun je proactief werken aan een gezondere levensstijl en welzijn. Het uitgebreide bloedonderzoek omvat de volgende essentiële onderdelen:

 

Vitamines en mineralen

 • IJzer: Essentieel voor de vorming van rode bloedcellen en het transport van zuurstof door het lichaam.
 • Foliumzuur: Belangrijk voor celgroei en het voorkomen van bloedarmoede.
 • Vitamine D: Speelt een cruciale rol bij de gezondheid van botten en het immuunsysteem.
 • Vitamine B6: Ondersteunt de stofwisseling en het zenuwstelsel.
 • Vitamine B12: Noodzakelijk voor een gezond zenuwstelsel en de vorming van rode bloedcellen.

Gezondheid hart en bloedvaten

 • Cholesterol: Een belangrijke marker voor het risico op hart- en vaatziekten.
 • HDL Cholesterol: Het "goede" cholesterol dat helpt bij het verwijderen van overtollig cholesterol uit de bloedvaten.
 • LDL Cholesterol: Het "slechte" cholesterol dat kan bijdragen aan de opbouw van plaque in de bloedvaten.
 • Cholesterol ratio: De verhouding tussen HDL- en LDL-cholesterol, een belangrijke indicator voor het cardiovasculaire risico.
 • Triglyceriden: Vetten in het bloed die kunnen bijdragen aan hart- en vaatziekten.
 • Hs-CRP: Een marker voor ontstekingen, die geassocieerd worden met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

Bloedsuiker

 • HbA1c: Geeft een gemiddelde van uw bloedsuikerspiegel over de afgelopen 2-3 maanden. Een belangrijke marker voor diabetes en bloedsuikerregulatie.

Schildklier

 • TSH (Thyroid Stimulating Hormone): Een hormoon dat de schildklier stimuleert om schildklierhormonen te produceren. Een verstoorde TSH-waarde kan wijzen op een schildklieraandoening.

Bloedbeeld

 • Rode en witte bloedcellen: Met de resultaten van de test voor een compleet bloedbeeld krijg je een algemeen beeld van de (verhouding van) verschillende cellen waaruit je bloed bestaat. De test kan aantonen of er sprake is van bloedarmoede en wat de oorzaak hiervan is. De waarde van witte bloedcellen toont aan of er sprake is van een geactiveerd afweersysteem; vertoont deze waarde een stijging dan houdt dit in dat er aanspraak wordt gedaan op je afweersysteem.

Met het uitgebreide bloedonderzoek krijgt je niet alleen inzicht in uw gezondheid, maar ook in eventuele tekorten of disbalansen. De resultaten worden samen doorgesproken en voorzien van persoonlijk advies om eventuele gezondheidskwesties aan te pakken. Zo kun je proactief werken aan het verbeteren van uw welzijn en de kwaliteit van je leven.

Waarom wachten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek je gezondheid met het gemak van een vingerprik!