Vermoeidheid

Zit je niet lekker in je vel?  Al een tijd? Je hebt moeite om 's ochtends je bed uit te komen en de dag door te komen. Je voelt dat er iets aan de hand is, maar weet niet goed waar je moet beginnen.

Wellicht kan ik je helpen. Een homeopathisch middel zorgt ervoor dat je weer lekkerder in je vel komt te zitten. Dat je weer zin krijgt om dingen te ondernemen.

Ik ga op zoek naar de achterliggende oorzaken en samen kijken we hoe we jouw energieniveau kunnen herstellen. Neem contact op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.


Vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben. Zoals bijvoorbeeld de ziekte van Lyme, een aandoening aan de schildklier, burn-out, verdriet, vitamine B12 tekort of slaapproblemen. Maar ook het overlijden van een dierbare of een ander intens verdriet kan alle energie opslurpen.

In het eerste consult zal ik je van alles vragen over je ziektegeschiedenis, belangrijke gebeurtenissen, voorkeuren en algehele gezondheid. Ook wil ik weten welke aandoeningen er in de familie voorkomen. We gaan op zoek naar de oorzaak. Vanuit dit totaalplaatje schijf ik een homeopathisch middel voor. Soms doe ik dit in combinatie met supplementen of kruiden.


Tekorten aan vitamines en mineralen

Soms heb je tekorten aan bepaalde vitamines en mineralen. Als ik uit ons gesprek een vermoeden krijg dat er bepaalde tekorten zijn, dan kunnen we dit laten testen. Met een kleine vingerprik worden je bloedwaardes getest. Bij een ernstig tekort aan bepaalde vitamines of mineralen zullen we deze aan gaan vullen met supplementen.

 

Mijn benadering is holistisch, dus dat betekent dat ik nooit alleen dit tekort zal behandelen. Ik zal dus altijd verder kijken, want een tekort op een bepaalde vitamine of mineraal wijst op een verstoring van de totale balans. Ik zal leefgewoontes en voedingsadviezen met je bespreken. Met een homeopathisch middel zal ik je dan weer verder ondersteunen, zodat je weer in balans komt.