Vermoeidheid

Altijd moe? Niet lekker in je vel? Niet kunnen slapen? Snel geïrriteerd? Kort lontje? Emotioneel? Burn-out? Depressief? Verdrietig? Een dierbare verloren? Angstig? 

Hoe zou het voor je zijn om weer meer energie te hebben om leuke dingen te ondernemen? Om geen moeite meer te hebben om 's ochtends je bed uit te komen en de dag door te komen? Om de zonneschijn weer terug in je leven te zien?


Vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben. Zoals bijvoorbeeld de ziekte van Lyme, een aandoening aan de schildklier, burn-out, verdriet, vitamine B12 tekort of slaapproblemen. Maar ook het overlijden van een dierbare of een ander intens verdriet kan alle energie opslurpen.

In het eerste consult zal ik je van alles vragen over je ziektegeschiedenis, belangrijke gebeurtenissen, voorkeuren en algehele gezondheid. Ook wil ik weten welke aandoeningen er in de familie voorkomen. We gaan op zoek naar de oorzaak. Vanuit dit totaalplaatje schijf ik een homeopathisch middel voor. Soms doe ik dit in combinatie met supplementen of kruiden.


Tekorten aan vitamines en mineralen

Hullenaar Homeopathie kan middels testen vaststellen of je tekorten hebt aan bepaalde vitamines of mineralen. Ook doe ik testen op bepaalde bloedwaardes. Mijn benadering is holistisch, dus dat betekent dat ik nooit alleen dit tekort zal behandelen, maar dit in een groter geheel zal bekijken. Een tekort op een bepaalde vitamine wijst op verstoring van de totale balans. Bij een ernstig tekort aan vitamines zullen we dit aan gaan vullen met supplementen. Middels een homeopathisch middel zal ik je dan verder ondersteunen zodat je weer in balans komt.