Vermoeidheid of burn out?

vermoeidheid

Burn out? Voel jij je gespannen en vermoeid? Zit je niet lekker in je vel? Je sleept je door de dag heen en kan moeilijk in actie komen. Je ligt veel op de bank. Misschien heb je tal van spanningsklachten, zoals hoofdpijn, gespannen schouders of krampen. Je kunt niet meer echt genieten en voelt je somber. Soms ben je kortaf tegen je omgeving, zomaar om niets. Je hebt gewoon helemaal geen energie.

Je voelt dat er iets aan de hand is, maar weet niet wat. Wellicht zijn je hormonen uit balans, of heb je iets onder de leden. Je hebt tal van vage klachten, maar weet niet goed waar je moet beginnen. 


Bij Hullenaar Homeopathie in Apeldoorn ben je aan het juiste adres. Dit zijn de vrouwen die naar mijn praktijk komen. Het zijn sterke vrouwen met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Ze hebben vaak al veel geprobeerd, maar niets lijkt echt te helpen. Gezond eten, meer sporten, supplementen, het helpt allemaal wel, maar niet voldoende. Werken en het gezin is een opgave geworden en het plezier is weg. Samen gaan we aan de slag en kom je weer lekker in je vel te zitten.

 

Herken je deze problemen. Neem actie! Bel me: 06 21442585

Overwin je vermoeidheid en versla je burn out

oplossing burn out

Tijd voor actie

Ik leer je om de signalen van je lichaam beter te begrijpen en verbanden te zien. Je komt weer in balans, maar leert ook hoe je dit kunt blijven. Je krijgt je energie en sprankeling weer terug. 

Enkele praktijkvoorbeelden

Mirjam:

Een jaar geleden kreeg ik van iemand de tip om met Chantal contact op te nemen. Aanleiding was de zoveelste keer dat ik  met niet goed voelde maar geen idee had wat te doen.

Het voelde vooral heel fijn dat het eerste consult ruim de tijd werd genomen. Eindelijk iemand die naar me luisterde en al mijn klachten serieus nam. Vanuit daar zijn we in kleine stapjes aan de slag gegaan. En met resultaat! Het gaat stukken beter! Ik heb veel geleerd over hoe mijn lijf (en hoofd) functioneert en hoe ik er beter voor kan zorgen. Adviezen die goud waard zijn!

 

Else:

Waar reguliere behandeling zich focust op ofwel lichamelijke of geestelijke klachten weet Chantal naar aanleiding van je verhaal een connectie te leggen tussen je klachten waarbij je lichaam, geest en levenssituatie allemaal een rol speelt. Het was voor mij een opluchting om tegen over iemand te zitten die een geweldig luisterend oor is, niks veroordeelt in mij inzichten gaf in mijn klachten die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Na een lange sleur met veel medicijnen in het reguliere circuit heeft Chantal heeft mij op weg geholpen door met homeopathie een duwtje in de rug te geven. Nu sta ik weer op eigen benen ik kan ik het vervolgens zelf weer oppakken.

 

Gerrie:

In 2017 ben ik bevallen van een gezond dochtertje. Lichamelijk was ik snel weer de oude maar ik voelde me een wrak: ik was extreem vermoeid en emotioneel. Ik heb contact opgenomen met Chantal en heb hier tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Ik voelde me meteen op mijn gemak en door haar duidelijke en doelgerichte manier van vragen stellen en klachten uitvragen. Ik kreeg van Chantal korrels en drankjes en veel, heel veel tips die ik kon gebruiken.

Ik voelde mezelf met de week opknappen en mijzelf herpakken. Het was alsof ik uit een donkere tunnel kwam en weer lucht kreeg. Ik kon weer genieten, het leven kreeg zijn glans weer terug. Ik voelde weer de energie om te genieten van mijn man en de kids. Ik kreeg weer de energie om leuke dingen te doen in plaats van alleen maar bijslapen zonder dat er een einde kwam aan de vermoeidheid. 

Daarom wil ik iedereen aanraden om bij klachten contact op te nemen met Chantal: zij staat klaar met een liefdevol luisterend oor, met medeleven, met tips, adviezen en heel veel kennis! 


Je vermoeidheid overwinnen en je burn out verslaan

Ik ga op zoek naar de achterliggende oorzaken van jouw klachten. Samen kijken we hoe we jouw energieniveau kunnen herstellen en hoe je weer lekker in je vel kunt komen. 

 

In mijn praktijk voor klassieke homeopathie in Apeldoorn heb ik een multidimensionale aanpak. Ik begin met een passend homeopathisch middel om het zelfherstellend vermogen van je lichaam te vergroten. Het homeopathisch middel zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel komt te zitten en je weer zin krijgt om dingen te ondernemen. Daarnaast gebruik ik kruiden, supplementen en kijken we naar je life style. Met deze combinatie van natuurlijke middelen kom je weer in balans. Zo krijg je je sprankeling en energie weer terug.

 

In het eerste gesprek dat we hebben neem ik ruim de tijd en kijken we uitgebreid naar jouw verhaal. Ik kijk niet alleen naar de klachten, maar ook naar de achterliggende oorzaken en hoe de klachten zich hebben opgebouwd. Dat kan heel divers zijn, zoals een hormonale disbalans, tekorten aan vitamine en mineralen, onderliggende aandoeningen of een burn out. We gaan hiermee aan de slag en kijken met welke aanpak we de onderliggende oorzaak kunnen herstellen. 

 

Daarnaast krijg je inzicht in de gewoontes die je gezondheid ondermijnen. Bij de ene is dat voeding, geen ontspanning en bij de ander dat een tekort aan slaap of te veel piekeren. Je hoeft je leven niet drastisch om te gooien, kleine veranderingen zijn vaak genoeg. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke energielekken. Ik werk met de methode van het Energiewiel. Hiermee krijg je inzicht en overzicht hoe jij de belasting op je gestel omlaag kunt krijgen. Vaak kun je met kleine veranderingen, grote resultaten bereiken. 

 

Kortom. Je krijgt naast de ondersteuning van natuurlijke middelen zoals homeopathie, kruiden of supplementen ook inzichten en adviezen van mij. Je leert daardoor beter luisteren naar de signalen van je lichaam en begrijpen hoe jij in balans kan blijven. Echte gezondheid is niet dat je afhankelijk wordt van iets of iemand, maar dat je weer grip krijgt op je leven. Dat is mijn doel.

 

 


Achterliggende oorzaken

Vermoeidheid en futloosheid kan veel verschillende oorzaken hebben. Te denken valt aan:

 

Overbelasting en stress

burn out

tekortenen  aan mineralen en vitamines

vitamine tekort

schildklier

schildklier

verkeerde voeding

pilgebruik vermoeidheid

oxytocine verstoring

oxytocine

ziekte van lyme

fibromyalgie

In mijn behandeling zal ik de onderliggende oorzaken meenemen. We hebben een uitgebreid gesprek, waarin ik niet alleen je huidige klachten, maar ook je ziektegeschiedenis doorneem.  Ik zal je van alles vragen over je gewoontes, belangrijke gebeurtenissen, voorkeuren en algehele gezondheid. Ook wil ik weten welke medicatie je hebt gebruikt en welke aandoeningen er in de familie voorkomen. We gaan op zoek naar de oorzaak. Vanuit dit totaalplaatje schijf ik een homeopathisch middel voor eventueel in combinatie met kruiden en supplementen.