Wat kun je doen tegen overgangsklachten?

Gefeliciteerd met deze stap om van je overgangsklachten af te komen. Ik help vrouwen bij hormonale problemen zonder dat je aan de synthetische hormonen hoeft. Wil je weten wat je kunt doen tegen overgangsklachten, lees dan even verder.

Je bent hier op de juiste plek want veel vrouwen hebben baat bij natuurlijke middelen om van hun overgangsklachten af te komen. 

Je bent je er waarschijnlijk van bewust dat overgangsklachten grote impact op je leven kunnen hebben. Wellicht slaap je zelf slecht, omdat je iedere nacht badend in het zweet wakker wordt. Of ben je zelf erg prikkelbaar en reageer je dit af naar je partner en/of kinderen. Wist je dat een groot deel van het ziekteverzuim van vrouwen boven de 45 wordt veroorzaakt door overgangsklachten? 


Heb jij overgangsklachten?

Goed nieuws als je worstelt met opvliegers, concentratieproblemen, moeheid of andere overgangsklachten. Je kunt er wat tegen doen.

 

Mijn methode helpt je bij overgangsklachten en hormonaal gerelateerde klachten.

Wil je weten of de klachten die je hebt inderdaad overgangsklachten zijn en wat je zelf al kunt doen tegen overgangsklachten. Download dan de QuickScan. 

Download
Quickscan overgangsklachten
Wil je weten of je klachten met de overgang te maken kunnen hebben en wat je aan overgangsklachten kunt doen?
Wat kun je doen tegen overgangsklachten.
JPEG-bestand 105.6 KB


Door de daling van oestrogeen tijdens de overgang, kun je allerlei klachten krijgen. Daarnaast ben je veel gevoeliger voor stress. Niet alleen mentale stress, maar weinig bewegen en verkeerde voeding hebben op deze leeftijd veel meer impact.

 

Belangrijk is het dus allereerst om goed voor jezelf te zorgen.  Je kunt vast je voorstellen dat dit maar een klein onderdeel is van een effectieve strategie om van je overgangsklachten af te komen. Wat jij nodig hebt is het totale plaatje om zo een beter en fijner leven te krijgen, zonder dat je steeds last blijft houden van de overgang.  

Gun jezelf het beste

 

Als jij duidelijk wilt hebben welke natuurlijke ondersteuning bij jou past om je door de overgang heen te helpen, plan dan een afspraak met mij.

 

Ik bied vrouwen met overgangsklachten een natuurlijke manier om iets te kunnen doen tegen die vervelende overgangsklachten, zonder dat je synthetische hormonen hoeft te nemen. Wil jij van je overgangsklachten af?

Laat een berichtje achter en ik neem contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Adres

Hullenaar Homeopathie

Zonnewende 116

Apeldoorn Noord-Oost / Osseveld

Apeldoorn, 7325 EX

Nederland

contact

+31 6 21442585

+31 55 5343917

HullenaarHomeopathie@gmail.com