· 

Chocolade mousse

Wil jij een start maken om gezonder te gaan eten?  Om eerlijker te eten en meer echt zelf te gaan koken? Soms zit het een kleine dingen. Door fabrieksvoedsel te vermijden en meer zelf te maken, wordt je maaltijd al een stuk gezonder. Dus minder pakjes en zakjes en meer eerlijk eten. In mijn zoektocht naar simpele basic recepten om mijn dagelijkse maaltijden gezonder, eerlijker en lekkerder te maken, ben ik een aantal simpele en goed bruikbare recepten tegen gekomen. Deze deel ik graag met je.

Lekkere en gezonde chocolade mousse

Ingrediënten

Een heerlijk recept voor de echte chocoholics. Het klinkt niet gezond, het smaakt niet gezond, maar het is wel gezond.

  • 1/2 avocado
  • 1/2 banaan
  • 125gr diepvries aardbeien
  • 100ml kokosmelk
  • 25gr cacaopoeder
  • 2 verse dadels
  • kokosrasp als garnering

Bereiding

Zorg dat je een goede rijpe avocado hebt. Pureer de avocado, banaan, aardbeien, dadels, kokosmelk en de cacaopoeder. Laat de blender lang aan staan, zodat alles goed fijn is. Garneer het met wat kokosrasp. In kokosrasp zitten veel vezels en het geeft een lekker knapperig gevoel aan deze chocoladeverwennerij. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0