Hullenaar Homeopathie Apeldoorn

helpt je bij vermoeidheid en hormonale problemen

Wie ben ik

Mijn naam is Chantal van 't Hullenaar en ik voel me dankbaar om mijn passie voor natuurgeneeskunde met je te kunnen delen. Als oprichter van Hullenaar Homeopathie, wil ik je graag meenemen op een reis naar een gezonder en evenwichtiger leven, ondersteund door homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en kruidenkunde.

De wortels van mijn passie

 

Mijn fascinatie voor natuurlijke gezondheid begon in mijn jeugd, waar ik werd grootgebracht in een omgeving die me altijd omringde met planten. Als klein meisje kon ik urenlang door de polder struinen, me verwonderend over de geuren, kleuren en kracht van planten om me heen. Die verwondering heeft nooit opgehouden en heeft me geleid naar een pad van natuurgeneeskunde.

 

Mijn reis begon met een opleiding in homeopathie, een holistische benadering die me diep raakte. Het besef dat we als individuen unieke energetische patronen hebben, opende mijn ogen voor de complexiteit en schoonheid van het menselijk lichaam en zijn vermogen om te genezen. Dit inzicht bracht me naar orthomoleculaire geneeskunde, waar ik leerde hoe voeding een essentiële rol speelt bij het bevorderen van onze gezondheid en welzijn.

 

Mijn verbinding met de natuur en planten gaat verder dan alleen mijn werk. Het is een levenswijze geworden.  Al van kinds af aan verdiep ik me in voeding en kruiden. Als ik niet in mijn praktijk ben, kun je me vinden in mijn eigen groene oase - een weelderige tuin waar ik zorgvuldig geneeskrachtige kruiden en groenten kweek. Ik geloof dat mijn intieme band met de natuur me in staat stelt om een diepere verbinding met mijn cliënten aan te gaan en hun behoeften op een dieper niveau te begrijpen.

 

Elk moment dat ik met mijn cliënten doorbreng, voelt voor mij als een bijzondere ontmoeting. Het is mijn missie om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden waarin we samen kunnen werken aan jouw welzijn en gezondheid. Jouw verhaal en behoeften staan centraal, en ik zal er altijd zijn om naar je te luisteren, je te ondersteunen en je te inspireren om de kracht van de natuur in jouw voordeel te gebruiken.

 

Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen en samen te werken aan een gezondere en meer gebalanceerde versie van jezelf. Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken of voor meer informatie over mijn diensten. Samen kunnen we de magie van natuurlijke genezing ontdekken en jouw weg naar welzijn bewandelen.

Met warme groeten, Chantal

 

 

Vind je het leuk om mijn nieuwsbrief te ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande link:

Klassieke homeopathie Apeldoorn

 

 

 

 

 

 

 

Luister goed naar wat je lichaam je te vertellen heeft,

 

 dan hoeft het niet te schreeuwen.